maandag 15 juli 2013

Workshops vachtvilten najaar 2013

De ZachtAardig foto-meisjes op een gevilte vacht van Texelse wol


Groot stoer kleed vilten van wol?  
ZachtAardig Vilt onderscheidt zich door het verzorgen van workshops met pure materialen en groot vakmanschap.   Ervaring met vilten is niet nodig; onder professionele begeleiding maak je op slechts 1 dag een landelijk haardkleed of een heerlijk zacht schapenvachtje van de allermooiste geselecteerde materialen (ca 1.20 x 1.20). Lekker om op te liggen, of yogaoefeningen op te doen, of gewoon als sfeervolle decoratie aan de muur of extra warmtebron aan het voeteneind van je bed. Het allermooist is wel dat er geen beest voor gedood hoeft, we gebruiken immers alleen de geschoren wol voor een vachtje, geen huid (vel) !
Keuze mogelijkheden:
1. Plaid : vilten met exclusieve (voorgewassen) wol, krullen/lokken, glanzende zijde en sojalont op een ondergrond van kaardvlies. U leert hoe u textuur kunt toevoegen, en hoe u andere natuurlijke materialen in vilt kunt verwerken.
2. Vachtvilten:  vilten met ongewassen ruwe scheerwol ( uit de vacht vilten )  We benaderen in deze workshop de oorspronkelijke vorm en textuur van het schapenvacht zelf. Het is echter ook mogelijk om de vorm aan te passen. Dat leer je bij het modelleren.
De xl viltmachine is als extra hulpje aanwezig om het zwaardere werk (het rollen) over te nemen. Er zijn wel extra kosten aan verbonden.
www.zachtaardig.nl -  annalies.vaneerde@live.nl  - T 06.46305695
Met de kudde in de duinen ! Mooi vachten uitzoeken samen met Daphne.
Resultaat na een dagje hard werken; een prachtig vegetarisch kleedje
Ook families weten de weg naar de viltworkshop van ZachtAardig !


Trouwjurkje ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.