zaterdag 10 november 2012

Interieur vilt - warme winter

Een ZachtAardige winter tegemoet 

ZachtAardig o.l.v. vilt-ontwerper Annalies van Eerde werkt momenteel aan 't staartje van haar collectie winterkleden.
Er is veel vraag naar onze warme zachte eco-gevilte haardkleden en we maken ze dan ook in opdracht in elk gewenst formaat en kleur.  De levertijd is ca 3 weken.
De vacht-kleden lijken op gelooide huiden, maar dat is het absoluut niet! Geen dood beest als decoratie, maar geschoren wol van een schaap dat vrolijk in de wei of op de heide rondloopt. De onderkant is een wollen viltlaag van zachte Merinowol, of het meer robuuster Bergschaap. Dit voelt prettiger dan een vel!
Duur? Nee, wel duurzaam!  Per m2 150 € (exl btw)  kost een uniek hand-made kleed van Heideschaap. Dan heeft u wel een echt kwaliteitsproduct in handen en/of onder uw voeten!
Maar we hebben nog zeldzamere en zachtere wolsoorten in onze wintercollectie. Neem de Shetland vachtjes: Shetlandvacht op een wolbasis van Merino;  superzachte wol met fijne krulletjes, lekker op de huid, kriebelt niet. Deze zijn zeer geschikt voor baby's of kleine kinderen. Als dekentje, speelkleed, in de wagen, als aankleedkussen.
Nieuwsgierig geworden?  U bent op afspraak altijd van harte welkom een kijkje te komen nemen op ons werklocatie, het atelier. Parkeren gratis op eigen terrein.
In de expohal zijn al onze kleden (groot en klein formaat) te bezichtigen.  Het adres en routebeschrijving te vinden op onze website:  www.zachtaardig.nl    

detail Shetland plaid
 'Shebry'  Materials: Shetland on Merino  size 1.50 x 1.10     


detail Pure natural fibers  : Merinowool, cotton, silk and curls



ZachtAardig ontwerpt stoffen en fijne soepel vallende  kleden voor diverse toepassingen zoals muurbekleding en wandpanelen. Heerlijk zachte plaids van zeer exclusieve natuurlijke materialen .



                             
Door een leerling gemaakt ! Heide vachtje - fleece of Heideschaap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.